Posar observacions a les matèries

Per avaluar els ítems avaluatius que hàgiu creat


Conceptes del glossari relacionatsllistat d’alumnes, ítems avaluatius

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarVeure els alumnes d’una matèriaIntroduir els ítems avaluatius, Introduir els criteris de textCrear frases d'avaluació
 

Podeu introduir observacions als alumnes per al butlletí de notes i per al tutor per cada alumne de les vostres matèries.

1. Aneu, des del bloc Matèries, a la matèria de la qual voleu introduir observacions.

2. Cliqueu 'Avaluar' i després cliqueu el botó 'notes i observacions'.

               

En aquesta pantalla podeu avaluar els ítems avaluatius, calcular les notes finals d'avaluació, modificar-les i, el que ara ens interessa, posar observacions.

               Introduir frases

3. Per a un alumne, cliqueu, a Observacions generalsFes clic aquí per carregar les observacions.

4. Seleccioneu les frases que desitgeu afegir a aquest alumne i cliqueu 'Per al butlletí >>' —o feu doble clic— per afegir-les al quadre de sota a l'esquerra, que són les observacions que s'afegiran al butlletí de notes per a les famílies, o 'Per al tutor >>' per afegir-les al quadre de sota a la dreta, que són les observacions que voleu comentar amb el tutor a la reunió d'avaluació, que podeu fer visibles a l'acta d'avaluació amb el selector visible a l'acta.

Podeu modificar les frases que heu afegit i escriure'n de noves, directament als quadres de sota.

5. Al final de la pantalla podeu afegir observacions per al tutor sobre el grup, manualment.

Per introduir les observacions també podeu clicar la icona de la graella verda (observacions) i buscar l'alumne que desitgeu i cercar la frase que voleu afegir-li.Copiar frases

Copiar observacions seleccionades: teniu la possibilitat de poder copiar la mateixa frase d’observacions a tots els alumnes. Aquesta opció només apareix en el primer alumne i un cop hem copiat la frase a tots, no teniu l’opció d’esborrar-la a tots, s’hauria de fer un per un.

3. Seleccioneu, del quadre Per al butlletí, el text que desitgeu copiar i cliqueu 'copiar observacions seleccionades'.

Aquesta eina us pot ser útil, per exemple, per desitjar un bon Nadal o un bon estiu a les famílies en el butlletí.