Vincles

Els vincles són enllaços a altres llocs web o pàgines internes, molt similars als banners però a partir d’un element textual
Un bon exemple són els vincles textuals de Google.La funció que tenen és fer que una secció completa tingui una sèrie de vincles comuns.
Així doncs, podrem donar d’alta aquests vincles i associar-los als apartats del lloc web. El funcionament d’ús és similar al dels bàners.

1. Per anar a la gestió d’arxius fem clic a la icona vincles

2. Ens sortirà un llistat de tots els vincles penjats a la pàgina web des d’aquesta secció. Els podrem modificar o esborrar si fem clic els botons que tenim al costat de cada un dels elements d’aquest llistat.

3. Per donar d’alta un nou vincle, hem de fer clic a al botó “Nou Vincle”.

Una vegada a la pantalla, omplim el formulari tenint en compte que els camps requerits cal omplir-los, posant algun nom que sigui recordable quan en veiem el títol i a més serà com sortirà publicat a la web.

               

Després cal indicar a on va aquest vincle, quan hi fas clic. Si és a una web externa cal posar l’adreça web incloent http://, si és interna només cal posar a partir de la barra, per exemple si els volem enviar a la pàgina de notícies posarem “noticies.php”. Si la pàgina té una adreça tipus “noticies.php?id=51” cal posar-ho tot incloent el “?id=”

Després heu d’indicar a quines pàgines s’aplica aquest vincle. Ho feu en l’apartat que es diu “Pàgines associades”.

4. Recordeu de fer clic al botó de guardar per tal de que es gravin els canvis. Depenent del pes de la imatge que pengeu i de la vostra connexió a Internet pot trigar una estona a validar la pàgina.