Entrar a Clickedu (plataforma de les famílies)

Per accedir a la plataforma com a alumne o responsable


Les famílies de l'escola accedeixen a Clickedu des de la mateixa pantalla que el personal del centre.

Tot i que cadascú té les seves preferències, per garantir la màxima compatibilitat entre el navegador i Clickedu us recomanem l'ús de les últimes versions de Mozilla Firefox, Google Chrome o Opera.

1. Des del navegador d'internet, cal que vagin a l'adreça del centre (p. ex., http://clickedu.escola.org).

Accediran a la pantalla on s'han d'identificar.

               

El nom d'usuari i la contrasenya els hi heu de facilitar des del centre. Des de Gestió > Contrasenyes alumnes i famílies, ho podeu enviar per correu electrònic als usuaris que escolliu.

El nom d'usuari dels responsables és el mateix que el nom d'usuari del seu fill/a, tot i que també hi poden accedir amb el seu DNI.

2. Que introdueixin aquestes dades i cliquin 'Inicia'.

Els alumnes i els responsables no necessiten arxiu de pas per accedir a Clickedu.

En cas que el nom d’usuari o la contrasenya siguin incorrectes, apareixerà el missatge "Usuari o Paraula de pas INCORRECTE".

Si no recorden la contrasenya, han de clicar Has oblidat la contrasenya?, escriure l'adreça electrònica a la qual està enllaçat el seu usuari i seleccionar la casella Actualment soc usuari de Clickedu i no en recordo la contrasenya.
Si l'adreça coincideix amb la que hi ha a la seva fitxa d'usuari, s'hi enviarà un correu amb un enllaç. Si hi cliquen rebran un altre missatge amb la nova contrasenya.
Si els apareix un missatge dient-los que l'adreça no es troba en el sistema o que hi ha dos usuaris amb la mateixa adreça, hauran de contactar amb vosaltres, ja que segurament o tenen un adreça electrònica diferent o hi ha un altre usuari amb la mateixa adreça.