Entrar a Clickedu


Entrar a Clickedu no és fàcil: no pretenem que ho sigui. Clickedu gestiona informació confidencial a la qual només han de poder accedir-hi certes persones; per això hem aplicat mesures de seguretat extraordinàries que us expliquem tot seguit.


Tot i que cadascú té les seves preferències, per garantir la màxima compatibilitat entre el navegador i Clickedu us recomanem l'ús de les últimes versions de Mozilla Firefox, Google Chrome o Opera. 

1. Obriu el navegador d’Internet.

2. Introduïu l’adreça per entrar a Clickedu corresponent a la vostra escola (exemple: https://escola.clickedu.eu/).
Entrareu a una pantalla on Clickedu, per identificar-vos, us demanarà el nom d’usuari i la contrasenya. Aquesta informació us la facilitarà l’escola.

3. Introduïu aquestes dades i cliqueu Inicia.

Si les dades introduïdes són correctes i sou personal docent o d'administració i serveis anireu a parar a una pantalla on Clickedu us demanarà l'arxiu de pas.

En cas que el nom d’usuari o la contrasenya siguin incorrectes, apareixerà el missatge Usuari o contrasenya incorrectes.

Si no recordeu la contrasenya, cliqueu Has oblidat la contrasenya?, escriviu l'adreça electrònica a la qual està enllaçat el vostre usuari i marqueu la casella Actualment soc usuari de Clickedu i no en recordo la contrasenya.
Si l'adreça coincideix amb la que hi ha a la vostra fitxa d'usuari, s'hi enviarà un correu amb un enllaç. Si hi cliqueu rebreu un altre missatge amb la nova contrasenya.
Si us apareix un missatge dient-vos que l'adreça no es troba en el sistema o que hi ha dos usuaris amb la mateixa adreça, contacteu amb el responsable de Clickedu del vostre centre.

4. Busqueu l’arxiu de pas al dispositiu per seleccionar-lo.

Si no teniu arxiu de pas, Clickedu us pot ajudar a crear-ne un (ho expliquem més endavant, a la tasca Sol·licitar un arxiu de pas). No hi ha dos arxius de pas iguals; cada usuari en té un de propi, individual i intransferible. És important que el guardeu amb molta cura i que n'impediu l'accés a tercers. També us recomanem que en conserveu una còpia en un suport fàcil de transportar, com una memòria USB, perquè sempre el tingueu a l'abast quan el necessiteu.

5. Cliqueu Acceptar.

Si apareix el missatge Arxiu de pas incorrecte, l’arxiu que heu triat no és el que Clickedu esperava. Us recomanem que ho torneu a intentar o sol·liciteu un nou arxiu de pas a Clickedu.

Si l’arxiu de pas és el correcte, accedireu a la pàgina principal de Clickedu.