Notes de llibres digitals

Per recuperar les notes dels llibres digitals i carregar-les a ítems avaluatius


Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarIntroduir els ítems avaluatiusVinculació dels llibres digitals del professor

Si teniu enllaçats llibres digitals a les vostres matèries (vegeu com fer-ho aquí) i els alumnes hi realitzen activitats, podeu recuperar les notes de les activitats i carregar-les als ítems avaluatius.

1. Des del bloc Matèries, aneu a la matèria on hi tingueu el llibre digital i cliqueu Ítems avaluatius.

2. A Altres accions, cliqueu 'Configuració de les notes'.

Seleccioneu quina nota de les activitats voleu que sigui la que s'importarà a Clickedu: a) la del primer intent, b) la de l'últim intent, c) la nota màxima o d) la nota mitjana.

Així, si un alumne realitza l'activitat 3 vegades i obté un 8, un 9 i un 7, la nota que s'importarà serà a) un 8, b) un 7, c) un 9 o d) un 8.

3. Cliqueu 'Guardar'.

4.Altres accions, cliqueu 'Actualitzar el nombre de notes a actualitzar'.

Amb aquest botó s'importaran les notes a Clickedu.

5. Per lligar aquestes notes a ítems avaluatius cliqueu, a Altres accions'Notes de llibres digitals' i cerqueu les activitats.

Tingueu en compte que fins que els alumnes no comencin a realitzar les activitats no es podrà recuperar correctament l'estructura d'activitats i unitats.

               

Aquí podreu veure les activitats que han realitzat els vostres alumnes, les quals podeu editar i veure'n més informació clicant la icona del full groc (Detalls).

6. Per exportar les notes d'una activitat a un ítem, cliqueu la icona del full amb un vistiplau (Nou ítem), seleccioneu un ítem que ja tingueu creat i cliqueu 'Guardar'.

Si en lloc d'aquesta icona us apareix la d'una carpeta (Entrega de treballs) és perquè aquesta activitat s'ha lligat a una entrega de treballs. Vegeu més informació aquí.