Treballs compartits (en grup)

Perquè els alumnes facin treballs en grup


Es poden activar els treballs compartits perquè els alumnes puguin treballar en grup. Estan pensats per incentivar el treball col·laboratiu, en grups heterogenis.






1. Des del bloc Matèries, entreu a la vostra classe o matèria.

2. A l'apartat Eines dels professors, cliqueu Treballs compartits.

3. Per crear un nou treball en grup cliqueu Nou treball compartit, ompliu les dades i guardeu.

               

Si voleu que es creï un ítem avaluatiu d'aquest treball, marqueu l'opció Enllaçar a un ítem avaluatiu i seleccioneu una avaluació.

4. Per modificar les dates, els alumnes, la descripció, etc. del treball, cliqueu la icona  (Editar).

5. Per veure o editar el treball dels alumnes, cliqueu la icona  (Veure).

Mentre llegiu el treball podeu clicar Bloquejar per impedir que els alumnes puguin fer-hi canvis i vosaltres el pugueu editar.

Per guardar els canvis que hàgiu realitzat, cliqueu Desbloquejar i guardar.

Per editar el treball, els alumnes hauran de seguir els mateixos passos: bloquejar, editar i desbloquejar i guardar.

6. Podeu consultar els canvis que han anat realitzant els alumnes amb la icona de l'usuari amb una clau anglesa (Seguiment).

Aquí podreu veure i imprimir el treball en cada un dels moments en què els alumnes els han editat i podreu saber qui l'ha editat.

7. Per posar una nota al treball cliqueu la icona  (Corregir).

Introduïu la nota i afegiu, si voleu, una observació. També podeu marcar Reentregar treball perquè els alumnes tinguin més temps per treballar-lo.

La nota que introduïu és comuna per a tots els alumnes del treball. Si l'heu enllaçat a un ítem avaluatiu i voleu que algun alumne tingui una nota diferent, podeu modificar aquesta nota avaluant la matèria.

 


Podeu activar aquesta eina des d'Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > una etapa o cicle >  (Continguts i eines de les matèries) > Eines de les matèries.