Entrar a Clickedu amb l'aplicació de Google Chrome o des de Chromebook

Si sou usuari de Clickedu amb un compte d'usuari de Google i utilitzeu el navegador Google Chrome o l'ordinador Chromebook podreu instal·lar com a extensió del navegador l'app de Clickedu. Amb aquesta aplicació només haureu d'introduir la URL de l'escola, el vostre nom d'usuari i la vostra contrasenya un sol cop. L'app registra aquesta informació de manera que les properes vegades pugueu accedir-hi amb un sol clic.Com instal·lar l'APP per a Chrome

1. Obriu el Google Chrome i entreu al vostre compte de Google.

2. Busqueu i accediu al Chrome web store.

3. Escriviu “clickedu” al cercador de la part superior esquerra i inicieu la cerca. La pàgina us localitzarà l'app de Clickedu. 

4. Feu clic al botó ‘Afageix a Chrome’ per iniciar la instal·lació de l'app. Un cop finalitzada, l'app quedarà instal·lada dins el menú d'aplicacions de Chrome.

               

 


 

Com accedir a Clickedu

1. Accediu el menú d'aplicacions de Chrome i feu clic sobre l'app Clickedu. El primer cop que la inicieu cal que introduïu les vostres dades d'accés.

2. Primer haureu de cercar l'escola. Escriviu el nom de l'escola (o una part) i cliqueu ‘Buscar’. Clickedu us proposarà una llista amb les escoles que coincideixin amb el nom introduït perquè pugueu triar la vostra.

3. A continuació introduïu el vostre nom d'usuari i la vostra contrasenya i cliqueu ‘Inicia’.

 Si sou alumne o pare accedireu al vostre Clickedu. 

Si sou personal docent o PAS el sistema sol·licitarà l'arxiu de pas. Hi heu de posar el mateix que utilitzeu per accedir a Clickedu des de qualsevol navegador.
 
Un cop accediu a Clickedu, les vostres dades quedaran registrades dins l'app per tal de no haver de tornar a escriure-les. En canvi, l'arxiu de pas l’haureu de continuar utilitzant per raons de seguretat.